Alla inlägg den 1 september 2011

Av khkblogg - 1 september 2011 20:45

Ja de har ju varit mkt snack om den 13 forwarden ett par veckor nu. Hittade ett par namn som jag känner hade kunnat bli en bra 13 forward i truppen.


Andreas Nyberg 

En spelare som producerat mkt poäng i Div 1. Med ett snitt på 1,21. Han har även gjort 233 matcher i allsvenskan med hyfsat resultat.


Collin Circelli

Behöver inte presentera denna spelare så noga men tkr han gjorde ett kanon jobb i KHK och tro de är en sån spelare Tomi behöver jämte sig en spelare med bra fart och som alltid ger allt


Jonathan Persson

En spelare som har erfarenhet av allsvenskan där han producerat helt okey. Valde Huddinge inför säsongen men valde att lämna i föra veckan och är fri på marknaden. Kan bli en publik favorit med sin spel still.


Adam Miller

Här ha vi en riktigt fram spelare till Tomi. En spelare med bra fart på rören. 36 poäng på 36 matcher för Troja föra säsongen. Vet ej varför han inte fått något nytt allsvenskt kontrakt. Men han få gärna dra på sig KHK tröjan


Fredrik Öberg

En veteran med mkt rutin och bra lagledare. Negativt är ju att han börja bli till åren.


Mark Hurtubise

Va tvungen att ta med han på listan även om jag inte tro de är så stor chans att han spelar i KHK kommande säsong. Vet inte om de är han som har besluts ångest lr om de är hans agent som tro att snart kommer de nog ett nhl kontrakt lr liknande. En bra poäng görare men  deffensivt har han mkt att jobba på.


Ja här ha ju Kempe och gänget ett par spelare att välja på. Jag hade nog valt Adam Miller lr Jonathan Persson är nog lite pris skillnad där dock :)


Vill även rikta ett krya på dig till våran sport chef "Tobbe Karlsson" Hoppas du snart är tillbaka på jobbet vi (KHK) behöver dig.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Senaste inläggen

Omröstning

Vilket Lag bli sist i Div 1F
 KHK
 Steelers
 Mörrum
 Krif
 Nybro
 Kristianstad
 Helsingborg
 Pantern
 Kungälv
 Halmstad

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011
>>>

Fråga mig

1 besvarad fråga

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards